Vintage Computer Festival 5.0Arabic*CatalàDeutschEnglishEspañol*FrançaisHindiItalianoNederlandsPortuguesRussianTabla generalNovedadesHomeContacto
Vintage Computer Festival Europa
Novedades VCF 6.0(e) VCFe Live Exposición Conferencias Mercadillo Premios a visitantes y sorteos Nerd Concurso Participar Registro Cómo llegar Alojamiento ¿Qué más? Gloria pasada Sondeos de opinión pública VCFe-Shop FAQ Links Contacto pagine la navegación

LŽobjectiu principal del Vintage Computer festival es fomentar la conservació i el manteniment dŽordinadors personals antics i dŽaltres articles electronics, despertar el interes per el Hard- i Software inutil i, sobre tot disfrutar jugant amb velles glóries.

Als Estats Units, concretament al 'Silicon Valley', el VCF es ja un aconteixement que gaudeix de enorme regularitat i reconeixement i, a partir dŽara, ja es hora de que a Europa es comenci a celebrar un aconteixement semblant. O es que no tenim ordinadors que conservem amb amor i estimació?

Aleshores, retornem als bons temps en que els pirates informatics no eren consultors de seguretat en empreses privades, en els quals els bytes no eres MegaBytes o Gigabytes i en que el SPACE INVADERS era la darrera novetat en consoles de "marcianitos". Us enrecordeu dels "cagarres" a Bellvitge?


  • Desgraciadament, les págines següents -peró no per molt de temps- estan disponibles només en Alemany, Francés o Anglés.

Exposició

Dotzenaes dŽantics (pero no obsolets) ordinadors per veure i tocar. Aquí no es guarda res de res rera del vidre. (De totes maneres, pregunteu al propietari abans dŽagafar un tornavis i desmontar-lo!)

Conferències

En una sèrie de conferències dividides en temes es presentaran acuradament els diferents sistemes, es respondran les qüestions espinoses,es tractarà la problemàtica i la cojuntura des de la perspectiva actual, i igualment es redescubriran interessantíssims articles del passat

Encants!

Una part de la sala està reservada pels encants. Aquesta sala està destinada a comerciar amb tot tipus dŽarticles que tinguin que veure amb els ordinadors, sempre i quan acompleixin una senzill regle: Tenir mès de deu anys....que no es poc!

Premis als visitants i sortejos

Tots els visitants estan convidats a votar per lŽartilugi exposat que els hi faci mès el pes.. Els guanyador dŽaquesta votació rebrán una condecoració. Per un altre banda, es sortejarà; cada dia entre els visitants un ordinador clàssic (no el 'clàssic' ordinador).

"NERD Concurs"

La oportunitat ùnica de demostrar al Mon i a un mateix qui es el més gran COMPUTER FREAKIE (O Freak dels de aqui, que ja som molts) o, al menys, ser-ho fins el proper concurs de lŽany que ve.EL GUANYADOR, SENSE CAP DUBTE, GAUDIRÀ DEL RESPECTE I LA ADMIRACIÓ DE TOTHOM!!. Les bases son molt senzilles.


On, Quan i quants diners costa?

On Leibniz-Rechenzentrum der Bayerischen Akademie der Wissenschaften
Boltzmannstraße 1
85748 Garching cerca de Munich
Quan 28 de Abril del 2018 de 10h fins a les 17:30h
29 de Abril del 2018 de 10h fins a les 17:00h
Entrada  
1 Persona -
- 1 dia EUR 10,-
- Els dos dies EUR 15,-
Familia -
- 1 Dia EUR 18,-
- Els dos dies EUR 25,-


Informació adicional

Aquestes pàgines es modifiquen constantment(¿existeix alguna Web en la qual no passi això?).Per aquesta raò, sempre val la pena visitar-la i veure si hi ha algún camvi. Concretament i en els pròxims díes aquestes pàgines sŽactualitzaran amb informació sobre l Žallotjament, així com tota aquella informació que es té que tenir en compte quan es visita Munic ialló que aquesta ciutat té per oferir!


El VCF està concebut per èsser un esdeveniment totalment obert, i viu de que tothom que sigui capaç de fer-ho participi amb exposicions pròpies. Tothom que vulgui participar o tingui qualsevol idea sobre el projecte, que es consideri benvingut i convidat a a participar-hi.


[Novedades] [VCF 5.0(e)] [VCFe Live] [Exposición] [Conferencias] [Mercadillo] [Sorteos] [Nerd Concurso] [Participar] [Registro] [Cómo llegar] [Alojamiento] [¿Qué más?] [Sondeos de opinión pública] [VCFe Shop] [FAQ] [Links] [Contacto]

Generiert am 0:48 26.4.2018
Última modificación 0:48 26.4.2018
Copyright © H.Franke